Mennyire életszerű,reális cél,mennyire lehet ezt bírni?
Sziasztok az a tervem,hogy elmegyek egyetemre,mert így 26évesen jöttem rá,hogy egy érettségivel amiben most vagyok nem lehetek jobb...
Most per pillanat kukásautón dolgozom.
Mérnökire mennék, győri egyetem,itt is dolgozom.
Munka reggel 6tól max 1ig. de általánoságban elmondható,hogy 11felé végzünk.
Így szerintetek belefér egy mérnöki képzés, levelezőn?
Vélemény?
Szia,
A celoknak nem kell realisnak tunniuk masok szemeben. Eleg ha a te szemedben realisnak tunik. Mert ha te hiszel benne es teszel erte,akkor jo esellyel sikerulni fog. Ha pedig azert nem kezdesz bele,mert masok nem latjak realisnak...akkor megkerdezheted magad,hogy milyen alapon adsz olyan emberek velemenyere,akik a sajat kepessegeikre alapozva adnak valaszt.
Ez a te jovod, es nagyon sok sikert kivanok ,hogy megtedd a szukseges lepeseket es sikeres legyel. 🙏
Ha meg tudod oldani a péntek délutáni és szombati órákra a bejárást, valamint mellette biztosított otthon a nyugodt környezet a tanulásra akkor igen, minden további nélkül.
(Én is munka mellett végeztem SZE levelezőt, igaz MSc-t)
Ilyen munkarendben szerintem akár még a nappali is megoldható, ha úgy veszed fel az előadásokat, hogy a gyakorlatok/katalógusosok délutánra essenek.
A mérnökinek megvan az az előnye, hogy a legfontosabb része az alapelvek megértése. Ha a logikát érted, akkor nagyon sokat nem kell hozzátanulni. A hátránya viszont, ha nem érted, akkor engedd el. Magolással a vizsgákon át lehet menni, diplomát meg lehet szerezni, de használható szakember sosem leszel.
#18: Nem feltétlen arra gondolok, hogy tervezői pozíció. De igen, arra, hogy az alkotó tevékenység más szint, mint egy meglévő dolog megértése és képesség az elmagyarázására. Más terület, más skillek kellenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!