Pandora munkalehetőség vélemény?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy ajánlatot viszont előtte kiváncsi vagyok hogy kinek mi a tapasztalata aki már dolgozott ott. Órabér/közösség/elvárás és nehézségiszint?2021. dec. 10. 19:52
3/7 A kérdező kommentje:
Januartol de egyebkent van itt normalis valaszolo is aki tenyleg dolgozott ott esetleg?
2021. dec. 10. 20:14
4/7 A kérdező kommentje:
20/het es egyetemista vagyok. Ha valaki szinten az irjon uzenetet:)
2021. dec. 10. 20:15
5/7 anonim válasza:
Eladói pozíció ahogy megfigyeltem elvárás az ápolt megjelenés ami a szép sminket, frizurát, igényes kezeket foglalja magába ápolt körmökkel. Előny ha van stílusérzéked, ismered a gyűrűméreteket, kedves és készséges vagy a vevőkkel. Nem csak Elle magazinon felnőtt csajok fognak menni hanem férfiak is akik ajándékot vásárolnának de fogalmuk sincs hogy eszik vagy isszák a dolgot. Igy előny ha tudsz segíteni ajandekot választani néhány kérdés után. Milyen a stilusa az adott hölgynek, milyen jellegű ékszert hord, vékony vagy kissé teltebb.
Mennyi lenne a fizetés diákként?
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó ha tudod az adott cég termék portfólióját azt érdemes tanulmányozni. Elég csúnya volt amikor a Burberryben dolgozó hölgynek fogalma se volt hogy régebben a kabátok bélése kockás volt. “Én csak pár hónapja dolgozom itt igy nem tudom” nem volt egy biztató valasz.
7/7 anonim válasza:
Pandora egy fast fashion jellegű ékszerüzlet ahol nincsenek drágakő ek igy nem kell annyira érteni a dologhoz elég ha van egy alap divat és stílustudásod. Melyik üzletben mennél? Bizonyos üzletekben elvárás a kedves személyes premium kiszolgálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!