Hogyan hozzak ki minél többet egy gyakornoki poziból?
Figyelt kérdés
Egy kereskedelmi banknál vagyok pénzügyes részen, nemrég kezdtem de eddig elég unalmas, csak ilyen alap excelek, kimutatások, meg adnak néhány ilyen szarabb munkát is, fordítás, adatbevitel stb.
Mit lehetne csinálni, hogy kihozzam a maximumot, többet tanuljak? Normál esetben itthagynám és új helyet keresnék, de mivel jövőre külföldre megyek ezért ha most keresnék új állást, újra betanítás, meg minden, nem érné meg.
2021. dec. 9. 18:37
1/6 anonim válasza:
elsőkörben nyilvánosan ne hívd pozinak, mert kellemetlen.
2/6 anonim válasza:
Hogy kellene hívni? Ebben az esetben te vagy a cringe leginkább.
4/6 ascelpius válasza:
Ha külföld alatt munkát értünk és ismert bankban vagy most, akkor nem mennék semerre, inkább legyen több időm itt az önéletrajzomban.
Vezetődnek jelezted, hogy szeretnél komolyabb feladatokat végezni?
5/6 A kérdező kommentje:
Mesterképzés miatt megyek külföldre, és maradok is ott
2021. dec. 10. 19:07
6/6 A kérdező kommentje:
Jeleztem, igen
2021. dec. 10. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!