420+cafi 1 év tapasztalattal egy ssc angolos accountant pozícióban Budapesten?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés szerintem. Mennyi a reális bér ilyen paraméterekkel?2021. dec. 9. 14:25
2/17 A kérdező kommentje:
Br 420eft +cafi*
2021. dec. 9. 14:29
3/17 anonim válasza:
Tényleg nem sok, de pályázz meg több állàst, ha itt adják a legtöbbet, akkor ennyi a reális amit kaphatsz.
4/17 anonim válasza:
szerintem ez karcsú. A 450 reálisabb lenne.
melyik cég ez?
5/17 anonim válasza:
Igen,betanított ssc-re kevés, de talán a cég illetve a konkrét taskok segítenének.
6/17 A kérdező kommentje:
Könyvelni kell sap-ban, rekonsziliáció és riportok készítése
2021. dec. 9. 17:03
7/17 anonim válasza:
Reális, egy év tapasztalat az semmi, a semmire meg nem fognak többet adni.
8/17 anonim válasza:
Szerintem arra is kevés picit, én tavaly év elején kaptam 450-et egy ugyan ilyen pozira nulla tapasztalattal.
Ha szabad megkérdezni, nekik cég?
9/17 ascelpius válasza:
ez a bérsávnak az alja, most vettek/vennének fel?
10/17 A kérdező kommentje:
Igen ez egy ajánlat, de már csináltam ezt 1 évig máshol + van egyetem alatti gyakornoki tapaztalatom is 2 év ssc de nem accounting...
2021. dec. 9. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!