Milyen a Magyar Posta Zrt.-nel dolgozni, mint postai ugyfelszolgalati ugyintezo?
A Magyar Fosta ugyanolyan hulladék munkáltatóként, mint amilyen hulladék a szolgáltatása.
Kevés pénz, rugalmatlan hozzáállás.
Egyik ismerősöm dolgozik postán. Folyton panaszkodik. Pl. hiába megtehetné, egy emberbarát munkáltató nem mondja meg, hogy mikor mehetsz szabira, hanem te döntöd el (nyilván bizonyos határokon belül). Na a Postánál nem. Ott megmondják, hogy ekkor és ekkor mégy szabira, ha tetszik neked, ha nem.
Csak azért üzemel még ez a cég, mert állami. Privát szektorban ilyen szolgáltatással és ilyen hozzáállással a munkavállalók felé már régesrég becsődölt volna.
a képzett szakemberek nem mennek oda szaros fizetésért, nem véletlenül van rossz vélemény a postáról...
felvesznek végzettség nélkül, minimálbérért.
Én 10 hónapja dolgozom itt, 22 éves vagyok még a szüleimmel élek, így az az átlagban 180ezer forint nekem jó, + szép kártya, túlórák lecsúsztatva esetleges szabadnapnak. Nekem a munka részével semmi gondom, magy a felelősség, mert nehezebb napokon 5-6 millió forintnyi készpénz is megfordul a kezeim között, amivel a nap végén az utolsó fillérig el kell számolnom, és ha hiányom van, az bizony zsebbenyúlós.
Na de ott van az értékesítés, a biztosîtások ajánlása.. ha nem csinálod baszogatnak.. de nagyon.
Én szerettem, mert jó főnököm és jó csapat volt. 250-300 között kerestem, plusz a szép kártya. Mi viszonylag akkor mentünk szabira, amikor kértük, be kellett írni a naptárba előre, ami nyilván nem volt szentírás, de igyekezett a vezetőség betartani. A felelősség nagy, hisz valóban milliók forognak sokszor a kezedben, de például egy hivatalos levél, utalvány kiadása/kifizetése/visszakuldese is nagy felelősség . Amit nagyon utáltam az az értékesítés,nalunk az egyedüli felelős az esetleges rossz hangulatert.
A lélekölő nálunk inkább nemelyik ügyfél volt, hosszú ideig tartan felsorolni az okokat.
Sosem értettem miért kell demotiváltatni magadat mások véleményével. Nyilván akármilyen munkára kérdez rá az ember, a magyar csak negatívat fog róla mondani, mert ilyen az ország mentalitása, aztán utána sírnak, hogy bezár a posta a lakóhelyükön, mert nincsen ki dolgozzon. Ezek a gigacégek amúgy is hierarchikusan működnek, tehát a munkakörnyezet kizárólag attól függ, hogy ott nálad milyen a csapat. Ezt pedig senki nem tudja megjósolni előre.
Szóval összefoglalva: Ha érdekel, akkor jelentkezz az állásra. Ha mégsem jön be, akkor próbaidő alatt felmondasz és mész máshova.
4/9es válaszadó: hány órában dolgozól a postánál 180ezerért?
köszönöm a válaszodat. 7órásra jelentkeztem, csak viszonyítás képpen érdekel,hogy kb mennyit lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!