Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munka illik hozzám ?

Milyen munka illik hozzám ?

Figyelt kérdés
Igazából elég alacsony vagyok 150-153 cm és 44 kiló , és elég nyenge is vagyok, az erős fizikai munkát nem bírom, ( tényleg nem ) gondoltam a pénztáros munkára de Diszkalkuliás vagyok és nemtudom menne-e, szerintetek milyen munka lenne a megfelelő? Lány vagyok
2021. dec. 7. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Onlyfans. :D
2021. dec. 7. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
hat ezalapjan egy sima erettsegivel semmilyen… vegzettseged?
2021. dec. 7. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Irodai asszisztens, de valami extra tudás nem ártana.
2021. dec. 7. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Jogász, tolmács, pszichológus, stb stb. Az összes nem matekos egyetemi szak játszik.
2021. dec. 7. 19:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy milyen sz@r a diszkalkulia, nekem jól mennek a reál tárgyak, de diszlexiás meg diszgráfiás vagyok.

Viszont ezek a részképesség zavarok nem azt jelentik, hogy egyáltalán nem tudsz fejlődni a területen.

Én 10 évesen tanultam meg normálisan olvasni, meg írni, de főleg azért is mert rossz tanáraim voltak…

Ha egy jó tanárral gyakorolsz, vagy akár csak egy nagyon türelmes és segítőkész baráttal, akkor tudod magadat addig fejleszteni, hogy pénztáros lehess.

Sőt, akár még olyan egyetemi szakra is mehetsz, ahol van matek.

Nem azt mondom, hogy legyél matematikus, vagy villamosmérnök, gyógyszerész, de sok minden szóba jöhet, ha tudod magadat fejleszteni…

Akár kereskedelem és marketing.

Pszichológián is van minimális matek, de jól írta valaki, az is egy jó ötlet.

Jogon meg egyáltalán nincs matek, csak számokkal jelölt törvények…

Ha nem egyetemi szakban gondolkodsz, akkor szerintem tanulj burkolónak…

Komolyan.

Ezt a fizika megterhelést még egy alacsony nő is bírja és ott csak mérni kell tudni…

Ha el jutsz olyan szintre, hogy vállalkozhass, akkor egyáltalán nem kell belerokkannod a munkába.

A legtöbb férfi azt csinálja, de csak azért mert nagyon sokat akar keresni…

De ha Te tudsz kompromisszumot kötni és azt mondod, hogy megelégszel csak egy kicsivel átlagfeletti bérrel és ezért cserébe az átlagnál kevesebbet dolgozol, akkor az simán kivitelezhető.

2021. dec. 7. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
telefonos ügyfélszolgálat?
2021. dec. 9. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
hr asszisztens?
2021. dec. 9. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt kérdezte milyen munka illik hozzá, nem azt hogy milyen szakra menjen seggelni utána vicc összegért dolgozni.🤦
2021. dec. 12. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!