Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel lehet napi 100,000...

Mivel lehet napi 100,000 nettót keresni? Kik keresnek ennyit?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 08:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Ezert miert is lettem lepontozva? Egy komuves valoban sokszorosat megkeresi annak, mint egy korgazdasz.
2021. dec. 6. 22:10
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
Kőműves, burkoló, villanyszerelő, kivitelező. Persze okosan kell csinálni, gyorsan kell dolgozni. Pl metrocsempét általában 12-16 ezer/nmért vállalnak, 100 ezer ft-hoz csak napi 6.25-öt kell belőle lerakni, ami egy gyakorlott burkolónak nem egy lehetetlen kategória.
2021. dec. 7. 06:49
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

Hogy mivel lehet, arról fogalmam sincs, de sejteni vélem, hogy nem elég hozzá átlagos teljesítmény. Reális, hogy egy orvos 10-15 tanulás után megkeres több tízezret naponta és egy konzultációért elkér 25 ezret. Aki ennyit elkér egy konzultációért, látszólag alig dolgozik és szinte semmit sem csinált, azt viszont már szokás elfelejteni, hogy 15-20 évnyi tapasztalatát és tudását adja át neked és így már mindjárt máshogyan hangzik. Mindjárt nem annyira vonzó a jó orvosi fizetés, a 10 éves képzést látva és a rákövetkező 10 év szakmai tapasztalatot látva.

Persze vannak könnyebben elsajátítható hiányszakmák, amelyekkel állítólag nagyon jól lehet keresni(bár én milliomos szakmunkással még nem találkoztam és nem is igazán hiszek benne), de ezek a szakmák szépen feltöltődnek és máris nem lesz annyira vonzó a fizetés. Ezzel szemben a többség nem fog évtizedeket tanulni és emiatt valószínű, hogy 30 év múlva is nagyon jól fognak keresni a nagy tudású emberek, akik nem hagynak fel a tanulással a BSC diploma után.

A nagy pénz még mindig a nagy tudásban van, ha biztosra akarsz menni. A nagy tudás mellé pedig járni fognak a kapcsolatok is én úgy vélem.

Persze nem mindegy a szakirány sem. Műszaki irányba, orvosira érdemes menni még most is.

Van a könnyebb út is. Lehetsz celeb, modell, énekes... De ezek nem járhatóak a 99.9% számára és a nehéz érvényesülés miatt mégsem annyira könnyűek ezek az utak sem. De az tény, hogy nem kell évtizedekig tanulni hozzá.

2021. dec. 8. 18:25
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Azert tegyunk hozza, hogy sok orvos nem csak a pénz miatt csinalja. 6 ev egyetem aztan ki tudja hany ev szakosodas, csomo mindenrol lemondas...Bátyám orvos, nem csuszott, mar 30 eves, es kevesebbet keres orvoskent egy korhasban mint en egy multiban ahol logatom a labam.
2021. dec. 8. 21:34
 25/25 anonim ***** válasza:
sikeres vállalkozók keresnek annyit minimum
2021. dec. 9. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!