Bruttó 1800 ft-os béremelés az voltaképp egy sértés?
Figyelt kérdés
Megkaptuk az emelést 2021-re. Igaz, jan 1-től ígérték, de nagy nehezen sikerült megszülni a döntés így dec 1-re, mennyi is legyen az emelés.
Bruttó 1800 ft.
így az eddigi bruttó 172.000-es bérem immáron 173.800-ra emelkedett.
Ez voltaképp egy sértés felénk inkább?
2021. dec. 5. 17:22
21/28 anonim válasza:
Bruttó 1800 Ft/óra béremelést elfogadnék.
22/28 anonim válasza:
"Persze, mert mennyivel jobb közmunkázni vagy 0 ft-tal otthon dekkolni."
Mert csak ez a két opció létezik. Gyárban többet kerestem 4 évvel ezelőtt nettó (!) 170 ezer Ft-nál, de az alapítványi iskolából ugye oda nem mész, mert idézem "inkább a halál", ahogyan azt már sokszor leírtad a kamukérdéseidben. Lapozzunk.
23/28 anonim válasza:
Bazsi, örülj neki, eddig minden évben októbertől márciusig írtad ki a kérdéseket, hogy ti soha nem kaptok semmi emelést. Most végre van, örülj neki kicsit.
25/28 anonim válasza:
Anno amikor meg dolgoztam orankent 80 forintot emeltek... VOLNA ha nem rohogtem volna egyet es leptem volna ki rogton.
26/28 anonim válasza:
Mivel 10% az infláció kb, gondolj bele, hogy mit szóltál volna előző év elején, ha a fizetésednek csak a 91%-át kapod? Na, most ez van kb.
27/28 anonim válasza:
Igen, sértés. Én nem lépnék ki azonnal, csak ha már találtam másik állást.
28/28 anonim válasza:
170ezer bruttó eleve sértés,ez már csak hab a tortára.Alapítványi iskolában így megy csak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!