Nappali mesterképzés mellett teljes munkaidős állás?
Van itt olyan, aki úgy dolgozik?
A munkáltató a bérnél mennyire veszi figyelembe a kedvezményes járulékfizetést?
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok arra, hogy vajon mennyire érdemes elmondani a nappali mesterképzést a munkahelyen.
Bennem van az, hogy akkor kevesebb bért adnának, mert januártól már SZJA sincs.
Tehát nem a pályakezdő br. 400.000-500.000 Ft. Hanem az előző bérsáv nettó körüli értékét.
Nem lehetséges a felsőoktatási törvény miatt nappali mellett teljes munkaidős állást vállalni.Eleve, akkor duplán van a TB-d fizetve.
Menj át levelezőre.
A helyedben mindenképp estire mennék, ha van a városomban/közelemben. Helyi tömegközlekedésre jár kedvezmény a diákigazolványra. Ha olyan a munkáltató, akkor teljesen türelmes a tanulás miatt és elfogadja.
Ha nincs esti, akkor levelezőire.
Vagy részmunkaidős állás, de talán inkább a munka, többet ér, többet is tanulsz ott, több tapasztalatot is szerzel.
Mondjuk IT-s vagyok, ezzel a szemüveggel nézem.
Nappalira megyek az ösztöndíj, a járulékkedvezmény, a diákkedvezmény.. miatt.
Gazdaságis vagyok, ELTE GTI-n a nappali heti 2 nap pár órával, amin nem kötelező részt venni, szóval nagyon hasonló a levelező képzéshez, egyszóval rugalmas... nagyon megéri.
A mintatantervet megnézve az alapszakomhoz hasonló tárgyak lesznek, szóval inkább ismétlés lesz az egész.
A szakmai tudást inkább a munkahelyen szerzem meg.
Nemcsak a diploma kell, hanem a kedvezmények, 25 év alatti vagyok.. hülye lennék, ha nem használnám ki. Az ösztöndíjak is szép kiegészítések a munkabér mellett. Plusz kíváncsi vagyok, hogy kikkel kerülök össze. :D Lehet jó kapcsolati tőkét szerzek össze az ELTE-n, ami az alapszaknál sajnos nem nagyon jött össze (sajnos a képzés fele online volt).
Nappalin több a fiatal, inkább velük ismerkedek. :D
Levelezőn sok a középkorú, az OKJ-s vizsgákon is nagyon kilógok.. hiányoznak a velem egykorúak, a generációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!