Milyen bérigény lehet reális egy ilyen munkára?(link) Kritériumokat teljesítve, konkrét idevágó tapasztalat nélkül
Hagyd, itt mindenki milliókat keres, de, ha bérigényt kérdezel, akkor bármilyen melóra rávágják a nettó 200-at.
Szerintem ez a meló Pesten minimum 350, vidéken 300e nettó + cafeteria. De készülj rá fel, hogy mindent is fogsz csinálni.
Szerintem nem fogsz annyit kapni, mert nem elvárás a tapasztalat és egy érettségit kérnek csak az angol mellé.
De mondhatsz kevesebbet, aztán ha felvennének akkor kicsit “felalkudod” hogy kaptál egy jobb ajánlatot.
"Ennyire le vagyok maradva? "
Vállald be nettó 200e-ért, de később ne gyere ide a gyk-ra sírni, hogy nem fejlődsz sehova anyagilag, illetve még a havi megélhetésedre is kevés ez a pénz!
Gyakorlatilag ez egy "irodai betanított" munka, ahova egyedül a középfokú angol az elvárás (az értettségi az operátort és a sóderlapátoló munkást leszámítva mindenhol teljesen alap, a többi "követlemény" meg a tipikus rizsa).
Egy középfokú angolért magában sehol ne madnak nettó 300-at, tapasztalat nélkül. Inkább bruttóban lesz az 300 körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!