Mit tudok tenni ha 3 hónapja nem fizet ki rendesen a munkáltatóm?
Figyelt kérdés
A főnököm feljebb rakott egy magasabb pozícióba, ahol a bruttó +70 ezer, de a munka is jóval több.
Nekem még mindig az első poziciós fizetést küldik és új szerződést sem kaptam. Akárhányszor mondtam neki mindig kitért a téma alól, hogy leellenőrzi meg szól a cègnek.
2021. nov. 28. 22:05
11/14 anonim válasza:
Én otthagynám, keresnék más állást. Legalábbis addig biztos nem dolgoznék amég nincs elöttem az új szerződés és a különbözetet átutalták. Téged rendesen átbasztak.
12/14 anonim válasza:
Normális helyen adnak papírt, hogy mennyit emelnek. Mondani sokmindent lehet. Helyedben nem csinálnám addig a magasabb pozicióval járó plusz terheket amíg nem fizet. Jó reggelt.
13/14 anonim válasza:
Szólj a főnöknek hogy intézze el a héten. Ha nem, akkor kezd el a régi feladatod csinálni. Ha kérdezi mi van, játssz hülyét és mond hogy félreértetted ezt az új pozíciós dologot, biztos nem kell mást csinálnod hiszen nincs róla papír.
14/14 anonim válasza:
#7, te nagyon buta vagy. A fizetés az érvényes szerződés része. Örülj, hogy lyuk van a seggeden, szerintem 70 ezer forintot se érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!