Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tudok tenni ha 3 hónapja...

Mit tudok tenni ha 3 hónapja nem fizet ki rendesen a munkáltatóm?

Figyelt kérdés

A főnököm feljebb rakott egy magasabb pozícióba, ahol a bruttó +70 ezer, de a munka is jóval több.

Nekem még mindig az első poziciós fizetést küldik és új szerződést sem kaptam. Akárhányszor mondtam neki mindig kitért a téma alól, hogy leellenőrzi meg szól a cègnek.

2021. nov. 28. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én otthagynám, keresnék más állást. Legalábbis addig biztos nem dolgoznék amég nincs elöttem az új szerződés és a különbözetet átutalták. Téged rendesen átbasztak.
2021. nov. 29. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális helyen adnak papírt, hogy mennyit emelnek. Mondani sokmindent lehet. Helyedben nem csinálnám addig a magasabb pozicióval járó plusz terheket amíg nem fizet. Jó reggelt.
2021. nov. 30. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Szólj a főnöknek hogy intézze el a héten. Ha nem, akkor kezd el a régi feladatod csinálni. Ha kérdezi mi van, játssz hülyét és mond hogy félreértetted ezt az új pozíciós dologot, biztos nem kell mást csinálnod hiszen nincs róla papír.
2021. nov. 30. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
#7, te nagyon buta vagy. A fizetés az érvényes szerződés része. Örülj, hogy lyuk van a seggeden, szerintem 70 ezer forintot se érsz!
2021. dec. 1. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!