Pszichológia BA-val (viselkedéselemző), milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Idén végzek az alapképzéssel (nappali tagozatos), jövőre szeretném folytatni a mesterszakot, de azt már levelezőn. Szeretnék közben dolgozni is. Alapdiplomával mik azok a területek, ahol ha keresek állást jó eséllyel felvesznek? Tudom, hogy csak a mesterképzés elvégzése után dolgozhatok pszichológusként, de addig is szeretnék dolgozni a szakmában valamit.2021. nov. 28. 17:12
2/10 anonim válasza:
1
Ne legyél már bunkó!
Meki, Burger King, KFC, Wolt.
4/10 anonim válasza:
3
Mármint úgy érted hogy náluk lehet jelentkezni a takarító pozícióra.
5/10 anonim válasza:
Viccesek a mekis valaszok. Ja nem. Es a valosaghoz sincs semmi kozuk.
Kerdezo: HR, SSC, learning & development, fejvadaszat, szervezetfejlesztes teruleten mindenhol hasznosithato diploma, vagy kozszolgalati allasokat kaphatsz vele.
6/10 anonim válasza:
4: szeretnéd ezt hinni. De azért pszicho diplomával elég jól lehet boldogulni.
7/10 anonim válasza:
Nálunk van pszicho/tanári diplomás az SSC-ben, lényegesen jobban keres, mintha mekibe vagy tanárnak állt volna.
Szerintem itt csak az fröcsög, aki képtelen volt eladni magát. :D
8/10 anonim válasza:
Szerintem a multicégek HR/személyügyi területei tárt karokkal fogadnak.Szeretik az ilyen végzettségű embereket.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
2021. nov. 29. 07:09
10/10 anonim válasza:
Iskolákban lehet elhelyezkedni, úgy tudom. Azt nem tudom hogy ideiglenesen elég e hozzá a Bsc diploma. Az gondolom plusz pont lenne, ha mondod hogy még az Msct is meg akarod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!