Hogyan legyek profi villanyszerelő?
Figyelt kérdés
1 éve dolgozom a szakmában egy gyárban mint karbantartó, de még mindig nem önnálósultam,még mindig szükségem van néha tapasztaltabbak segítségére. Azt szeretném elérni hogy teljesen önállóan, egyedül csináljam a szakmát és sokat keressek vele (később akár külföldön, vagy itthon vállalkozni). Ezen a munkahelyen sok dolgot tanultam, de sajnos nem eleget. Sokszor kevés a munka, így nincs lehetőségem gyorsan és sokat tanulni. Hogyan érjem el leggyorsabban azt a szintet hogy teljesen önállósuljak és mesterré váljak a szakmában? Akár szabadidőmben is tanulnék. Van egy ismerősöm aki jár maszekolni, így lehet hogy tudnék vele menni munka után, akár ingyen, nézni amit csinál, segíteni ha kell. Viszont ő épületekben dolgozik és vezeti be az áramot(vésést nem ő csinálja). De persze nem tudom hogy a legjobb a tanulási ötlet e.Annyi hogy én úgy tudok hatékonyan tanulni, ha csinálom is, nem csak nézem. Lényeg hogy a legrövidebb időn belül el szeretnék kezdeni önnállóan dolgozni és sokat keresni.2021. nov. 28. 16:58
1/2 anonim válasza:
Tanulj önállóan, nézz videókat, bütykölj otthon stb stb. Egy gyár azért nem ad olyan tudást ami valóban használható, meg 10 év mire lesz annyi tapasztalatod hogy az használható és eladható legyen.
2/2 BeefEater válasza:
Ezek szerint a szakma már megvan.
Menj el az ismerősöddel, tanulsz, magabiztosabb leszel és egy kis pénzt is keresel. Mikor már magabiztosabb vagy, akkor vállalj el egyszerűbb munkákat egymagad is. Utána meg látni fogod a többit. Ha meg később elakadsz akkor meg maximum megkéred ezt a tapasztaltabb ismerőst, hogy ő segítsen neked (pénzért).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!