2001es munkaviszony bejelentést már bottal üthetem? Visszamenőleg már nem lehet kérni gondolom.
20 évvel ezelőttit, visszamenlőleg...? Na ne viccelj! Aznap be kll jelenteni a munkavállalót, amikor elkezdi a melót.
Ha lehetne visszamenőlegesen, akkor az összes csaló cég csak akkor jelentené be, ha jön egy ellenőrzés.... Addig meg feketén alkalmazná....
1: Ha elmaradt, lehet visszamenőleg is, nyilván emiatt nem érheti kár a munkavállalót. Attól még a céget megbüntetik ha épp akkor nincs valaki bejelentve.
Ez már csak a nyugdíj szempontjából lehet érdekes. Van róla bármilyen igazolásod? Kilépőpapír, kiskönyv, stb? Látezik még a cég?
Erre a kérdésre nem könnyű válaszolni a részletek ismerete nélkül.
Természetesen lehet, de nem kérésre.
Általánban a hatóság állapítja meg a mulasztást és kötelezi a céget a visszamenőleges bejelentésre.
Szóval, mi a valós, részletes történet? Tudod igazolni azt, hogy ott dolgoztál és mettől meddig? Ha igen, akkor mivel tudod igazolni?
Nyilván nem fogok most itt történetet írni, tudom bizonyítani az a lényeg, de azt írták hogy aki semmilyen bizonyítékot nem talál, az is írja be a munkaviszonyt, mindent ki lehet nyomozni.
A szolgálati időhöz kell.
Nyilván nem kell leírni az élettörténeted, de nagyon pocsék dolog úgy firkálni ide jó tanácsokat, hogy a lényeg nem biztos, hogy megérkezett információként.
A lényeg pedig ez lett volna:
"tudom bizonyítani az a lényeg"
Akkor nagy gond nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!