Van értelme tovább keresnem munkát?
Figyelt kérdés
Már vagy 500 helyre jelentkeztem Szegeden:
Pick, Sole, Paprika, Medikemia, gyufagyár, Auchan, Tesco, Öntöde, Maus. stb.
Normálisan viselkedek állsáinterjún, 3 műszakot nem vállalhatok betegség miatt. Szégyen ez az ország
2021. nov. 24. 12:16
11/23 anonim válasza:
"9/10 A kérdező kommentje:
Nem a szakmában dolgoztam, így irreleváns. Betegség csak annyiban akadályoz, hogy éjszakai műszak az kizárt."
Szóval nincs csak 8 általános, és szürkületi vakságod van?
12/23 ascelpius válasza:
TiszaPress Nyomda? Ott állandóan keresnek embert és egy műszakos a munka (legalábbis amikor haverom ott dolgozott fél éve akkor még ez volt a helyzet)
13/23 anonim válasza:
Ismerős helyzet, szintén Szeged és munkanélküli vagyok :(
14/23 anonim válasza:
Milyen betegségtől nem lehet éjszaka melózni?
15/23 anonim válasza:
"Minek a suli, ha mindenhova protekció kell?"
Itt a hozzáállásod a nagy probléma.
16/23 anonim válasza:
Ne csak Szegeden nézelődj, hanem Hódmezővásárhely, Makó térségében is. Hátha lesz valami munka arrafelé
17/23 anonim válasza:
Milyen betegségtől nem lehet éjszaka melózni?
18/23 anonim válasza:
fölösleges tovább válaszolgatni, a lényeg az hogy pénz legyen de ne kelljen nagyon dolgozni, műszak kizárt, éjszaka tabu stb. mindezt valamilyen mondvacsinált "betegséggel" magyarázva.
19/23 anonim válasza:
"Minek a suli, ha mindenhova protekció kell?"
Lol
20/23 anonim válasza:
Minek vergődsz vidéken? Gyere Budapestre, minden könnyebb itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!