Hogyan lehetek moderátor itt a gyakorinál? Milyen végzettség kell hozzá?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 15:56
11/21 A kérdező kommentje:
9
Na, ezt mondom én is.
2021. nov. 23. 17:58
12/21 anonim válasza:
Nekem mondjuk az a furcsa, hogy szombat-vasárnap sem lehet trollkodni. Ha pedig hajnalban külön csak azért felkelek, hogy troll kérdést rakjak ki, akkor is már reggel nagyon korán leszedik. Szóval ezek szerint ezek szombat-vasárnap is tolják, és már hatkor kezdődik nekik a műszak egész estig.
13/21 anonim válasza:
Nem kell moderator ahhoz hogy levegyek a hulyeseget, elwg bizonyos szamu jelentes utan torolni ...
14/21 anonim válasza:
12. Vannak egy páran és valószínűleg be vannak osztva 8 órás műszakokba. Egy két ember biztos nem nézné ezt az oldalt 0-24 ben.
15/21 anonim válasza:
De attól vasárnap valakinek még mindig dolgoznia kell (illetve reggel hatkor vagy este kilenckor is)
17/21 anonim válasza:
Na törölték a döbrögi trollos hsz-aimat. Kicsit sem átlátszó.
18/21 anonim válasza:
Nekem is feltűnt. Szóval akkor arról a csávóról van szó, aki Kőbányaival itatja az embereit és minimálbért sem akar adni nekik.
19/21 A kérdező kommentje:
18
Csak szólok, hogy ezt is törölni fogják sztem.
2021. nov. 24. 09:48
20/21 anonim válasza:
Én szívesen lennék moderátor, valaki nem akar felvenni? xD Diplomás is vagyok lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!