Mi jó ebben a munkáltatónak?
Figyelt kérdés
Felmondási időmet töltöm,idáig (felmondási papir)arról volt szó hogy a végkielégitésem jövőre(február)kapom meg.
Most változtatnak,még idén kiakarják fizetni...ugy hogy a fizetésemet is kapom februárig...mi lehet az ok,illetve mire figyeljek oda?
2021. nov. 22. 18:37
1/17 anonim válasza:
Feltehetöen nekik elöny, ha több kiadásuk van még év vége elött, neked meg mindegy.
2/17 A kérdező kommentje:
Szóval ne idegeskedjek,nincs benne csavar?
2021. nov. 22. 19:05
3/17 anonim válasza:
Esetleg arról lehet szó, hogy februárban már az emelt fizetéssel számolnának, így pedig még az emelés előtti összeggel.
4/17 anonim válasza:
örülj, hogy előbb megkapod és nem akarják elsumákolni.
5/17 anonim válasza:
Igy hamarabb megszabadulnak toled anelkul h munkaugyi per lenne
6/17 A kérdező kommentje:
3/5-ös..Én is valami ilyenre gondoltam..ez létezhet?
Július 1 -töl szünt meg a munkahelyem...hogy tudhatnám meg?
2021. nov. 22. 19:44
7/17 anonim válasza:
ár rég ki kellett volna fizetni.
Ugyanis a végkielégítést, felmentési időre járó bért, szabadságmegváltást az utolsó munkában töltött 5 munkanapon belül rendezni kell.
8/17 A kérdező kommentje:
Amíg a felmentési időmet töltöm,addig állományban vagyok..kapom a bért de nem kell dolgoznom.
2021. nov. 22. 20:16
9/17 anonim válasza:
8, akkor is ki kell fizetni, az utolsó munkában töltött naphoz viszonyítva, nem pedig a munkaviszony végén.
10/17 A kérdező kommentje:
Hát ez nem történt meg...
Most akkor ha jövőre fizetnének akkor melyik bért veszik figyelembe?Az ideit vagy a jövőévi emeltet?
Nem lenne mindegy..
2021. nov. 22. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!