Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lesz a szépkártyás összegem...

Mi lesz a szépkártyás összegemmel?

Figyelt kérdés

Jelenleg most nincs SZÉP kártyám.

Új munkahelyem van, viszont az első fizum azt hamarabb fogom megkapni, mint ahogy lesz új kártya…

Én eleve azt hittem, hogy próbaidő alatt nem is jár, viszont külön mondták interjún, hogy próbaidő alatt is adnak SZÉP kártyára pénzt…

Én akkor ezt esetleg meg fogom kapni pénzben a fizetésem részeként, esetleg majd akkor utálják visszamenőleg szépkártyára amikor már lesz, vagy esetleg teljesen elesek ettől az összegtől?

2021. nov. 21. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglesz a kártyád, akkor utána megkapod. Amúgy a kártya fizukai megléte nem feltétel az utaláshoz. Ha már megkötötted a szerződést és élnek az alszámláid, akkor utalni tudnak.
2021. nov. 21. 09:37
 2/4 ascelpius ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó mondja, ha megvan a szerződés, akkor tudnak már utalni rá
2021. nov. 21. 09:52
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Amikor bemész SZÉP-kártyát csináltatni, a hozzá tartozó számlaszámokat már ott helyben megkapod. Erre már rá tudják utalni a pénzt. A kártya a SZÉP-kártya esetén is csak egy eszköz, aminek a segítségével el tudod költeni a számlaszámokon lévő összegeket.
2021. nov. 21. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenkinek ment a pont!

2021. nov. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!