Lehet ezért nem kapok munkát?
#3 köszönöm, én is remélem hogy hamarabb találok.
#4Nem muzeológusnak jelentkeztem, mindenhová egyszerű vagy betanított vagy adminisztratív munkák, ahol mint írtam is, semmi különösebb elvárás nincs (ki is írják a munkáltatók), és ahová csak egy érettségit kérnek, oda miért ne lenne elég az én érettségim? Talán kevesebbet ér?
#5: Oké, de mi az a betanított munka? Az ilyen irodai jellegű, "kényelmes" betanított munkákra rengetegen pályáznak.
Próbáltál gyorsétterembe krumplisütőnek, hipermarketbe árueltöltőnek, gyártósorra 3 műszakba operátornak is jelentkezni? Onnan is elutasítottak?
Azt kéne megértened, hogy van az adminisztrációs meló. Amire ugye elvileg nem várnak el semmit. Na most ezekre jelentkezk alapból 90x annyi ember mint a gyári összeszerelő melóra, tehát pont ennyied részére csökkenek az esélyeid.
Na és itt lesznek olyanok, akik úgy jelentkeztek, hogy van tapasztalatuk, vagy szimplán jobbak a skilljeik. Nyilván ők lesznek a befutók. Attól, hogy nem felvételi követelmény egy adott dolog, attól még előny lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!