Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem után elkezdtem dolgozn...

Egyetem után elkezdtem dolgozni egy cégnél, de nagyon szorongok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szorongós alkat vagyok. Enyhe szociális fóbiám van.

Nagyon nehezen viselem a nagy nyomást és stressz hatására szorongok.

Meeting előtt is szorongok általában és elég csendes vagyok.

Le lehet ezt győzni valahogy?

2021. nov. 17. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keress fel egy pszichológust, ő segíteni fog.
2021. nov. 17. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
15%
Ne szorongj.
2021. nov. 18. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb beletanulsz és hozzászoksz (nem a szorongáshoz, hanem a munkahelyhez) és akkor majd elmúlik. Először mindenkinek nyomasztó ott ülni és nem érteni semmit.

A stressz pl. nagyrészt azért van, mert nem tudod/bizonytalan vagy mit kell egy adott helyzetben csinálni és félsz, hogy hibázol. Ha majd beletanulsz, fogod tudni mit csinálj, ls és azt is fogod tudni, hogy ha mellényúlsz, hogy lehet kijavítani.

Attól nem szabad félni, hogy hibázik az ember - mindenki hibázik. Azzal kell tisztában lenni, hogyan tudod kijavítani.

2021. nov. 18. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
xanax
2021. nov. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!