Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4 hónapos időkeretbe vettek...

Gulcsik kérdése:

4 hónapos időkeretbe vettek fel. Miért jó ez nekem?

Figyelt kérdés
Munka helyett kellett váltanom,ahol most vagyok 4 hónapos időkeret van,54 órát dolgozok 1 héten,de elvárják a 2 szombatot is.10 órát kell naponta lenni plusz 12 órányi kell két nap.Szóval 226 órám lesz egy hónapba,ez a 4 hónapos időkeretbe mit számít,mire számítható,jó ez nekem?

2021. nov. 17. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Ki mondta, hogy ez neked jó?
2021. nov. 17. 20:09
 2/4 anonim válasza:
93%

Nem jó ez neked.

Gyakorlatilag olyan beosztásban dolgoztatnak, ami jó nekik, a szabadnapokat ráérnek kiadni 4 havonta, illetve a túlórapótlékot is elég, ha 4 havonta kifizetik.

Erről szól a rabszolgatörvény.

2021. nov. 18. 06:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A munkaidokeretedben mi van? Mennyi az elvart ledolgozott ido a 4honap alatt? Kb 700ora, nem?

Ez annyit jelent 4honap alatt neked ennyit kell ledolgoznod, de azt a munkaltato szabja meg milyen elosztasban. Lehet hogy egyik honapban 220orat dolgozol, masikban csak 140et.

Azonban ha a 4honap vegen az osszesitett oraid szama meghaladja az eloirtat, akkor a kulonbozetet tulmunkakent ki kell fizetni +50%kal

2021. nov. 18. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor finoman szólva szó....nak.
2021. nov. 18. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!