Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy (a közigazga...

Mennyit keres egy (a közigazgatásban még tapasztalattal nem rendelkező) jogi referens jelenleg?

Figyelt kérdés

A versenyszférában dolgozom (másfél éve), viszont szeretnék váltani és a közig.-ben gondolkodom. Rengeteget hallottam arról, hogy az utóbbi évekhez képest béremelkedés figyelhető meg ezen a területen.

Tudnátok nekem segíteni abban, hogy mi a reális összeg most kezdő jogi referensként?

Válaszotok köszönöm!

2021. nov. 17. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom mi a bajod a versenyszférával, de jól gondold meg a váltást mert nincs visszaút. Amint meglátják majd az önéletrajzodban hogy a közigben dolgoztál, sok sikert kívánnak a további álláskereséshez.

Több ismerős volt hasonló helyzetben láttam a vergődésüket.

Egyébként a fizetés egy kezdőnek az éhenhaláshoz is kevés.

De azért sok sikert.

2021. nov. 17. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Versenyszférából nem mennék közigbe. Jelenleg 8 hónapja vagyok itt. Bruttó 300 volt a kezdés, 6 hónap után bruttó 330, következő emelés januárban lesz, de azt mondták br. 360nál többre ne számítsak. Ami miatt jó, az a pályázati, projekt pénzek. Viszont az nincs mindig. Költségvetési szervnél dolgozom és nem főváros. Gazdasági jog.
2021. nov. 18. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!