Érdemes -e elkezdeni a "munkát" ennél cégnél? Onlineallas.com by Zagonda Digital
Figyelt kérdés
Chatelni kell idegen emberekkel, és euroban fizetnek nemzetközi átutalással, vagy a bitsafe-rendszeren keresztül kapom meg a fizetést hetente, ami minimum 50 euro. De a chatek számától függően akár 400 eurot is kereshetek.
Érdemes elkezdeni? Megbízhatóak lehetnek?
A cég a Brit Virgin-szigetekre van bejegyezve.
2021. nov. 17. 05:50
12/16 anonim válasza:
Akkor viszont nincs ertelme szenvedni veluk.
13/16 anonim válasza:
Én most regisztráltam,-illetve február 5-én, de még nem jelentkezett senki,a skype képzés miatt. Zagonda Digital Advertising Ltd. cégről van szó. Csak szurkolók,hogy be ne csapjanak!!!!
14/16 anonim válasza:
Imént jött a hír ,hogy nem tudnak foglalkoztatni,akkor minek kellett nekik a személyi igazolványom másolata??
Pedig sok levelet írtak és azt írták benne,hogy üdvözöljük a csapatukban. Akkor ez azt jelenti, hogy felvettek az adott munkakörbe. Össze-vissza írnak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!