Lehet abból valami kavarodás, hogy a HR-esnél és közvetlen a cégnél is jelentkeztem egy adott munkára?
Szóval találtam egy szimpi munkát 2-3 hete, jelentleztem rá azt hiszem reed-en. Semmi válasz nem jött, de a munkát tegnap újra kitették, tehát betöltetlen.
Feltételeztem, hogy vagy nem kapták meg vagy nem tudom.. Szóval az email-ra is elküldtem az önéletrajzot a HR-es cégnek, jött is válasz hogy köszönik, átnézik.
Viszont miután elküldtem, szembe jött velem maga a cégnek a hírdetése is ugyanarról a munkáról. Ott a weboldalukon át jelentkeztem, rengeteg kérdés is volt, tehát legalább azokat tudják rólam.
Egyébként nagyon sürgősnek tűnik a betöltés, írták is, hogy nem várják meg a határidőt, ha valaki jelentkezik és oké, azt fel is veszik, nem várnak ki végig hogy utána összehasonlítsák a jelentkezőket, hanem aki kapja marja nagyjából.
Csak nem lesz ebből kavarodás, hogy egyszerre két helyen jelentkeztem ugyanoda?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!