Gazdasági informatikus végzettséggel milyen munkaköröket lehet betölteni?
Figyelt kérdés
Érdemes elvégezni ezt a szakot, van rá kereslet?2021. nov. 10. 12:04
1/9 anonim válasza:
Takaritotol kezdve ugyvezeto igazgatoig szinte barmilyet, amihez nem kell mas szaktudas.
2/9 anonim válasza:
Ha vegig bukdacsolni akarod akkor nem, ha 5 ossel atmesz minden vizsgan akkor valoszinuleg melot kapsz mielott befelyezned
3/9 A kérdező kommentje:
A takarítón és az ügyvezető igazgatón kívül kérhetek más tippeket is?
2021. nov. 10. 12:46
4/9 anonim válasza:
Nálunk háromféle szakirány van: adatelemzés, pénzintézeti informatika és logisztikai info. Nyilván ehhez mérten vannak a pozíciók is. A felvi.hu elég jó támpontokat ad.
5/9 anonim válasza:
Attól függ mihez értesz... olyan állás nem elsz hogy "gazdaságinformatikus"
6/9 anonim válasza:
Gazdinfóval tudsz menni pl. service desk pozira vagy pénzügyi céghez IT kollégának.
Ha inkább hálózatokkal foglalkoznál, akkor mérnökinfó, ha meg fejlesztenél, akkor inkább proginfo szakra menj.
7/9 anonim válasza:
Nekem gazdinfó BSc és proginfó MSc végzettségem van. Viszont már BSc alatt is fejlesztőként dolgoztam. Gyakorlatilag bármilyen IT munkakört el tudsz látni vele. A lényeg, hogy foglalkoznod kell azzal a területtel az egyetem mellett, ami érdekel.
8/9 anonim válasza:
Tudás számít, a papír csak jó ha van, de a legtöbb helyen nem elég, és nem is feltétel.
9/9 anonim válasza:
En gazdinfos diplomaval UX designer lettem. Evfolyamtarsaim kozott van ingatlanugynok, autokereskedo, logisztikai ugyintezo, marketing manager es wayfinder designer is. 2006-ban diplomaztunk.
Teljesen rajtad fog mulni, mi lesz beloled, nem a szakodtol. Kapsz vele egy jo kezdo lokest, de sok ajto nyitva lesz elotted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!