Mit gondoltok erről az állásról? (Pénzfeldolgozó)
Jövő évtől élvezhetném az SZJA mentességet, ilyen fizetés mellett nem lenne rossz.
"Jövő évtől élvezhetném az SZJA mentességet, ilyen fizetés mellett nem lenne rossz."
Te kis naiv. Élvezhetnéd, de nem fogod, vagy, ha igen, azt is csak a minimálbér után. Ezek a vagyonvédelmi cégek nem szeretnek teljes összegre bejelenteni, nem véletlenül adnak meg nettó bért.
Te bolond vagy kérdező!
Az SZJA mentességedet a munkáltatód fogja élvezni mert úgy nyeli le, ahogy a fizetett szabadságodat is, meg a pótlékaidat is).
Te meg fizetheted a hiányt, meg kockáztathatod az éppségedet és pakolhatod a dögnehéz aprót.
Én csak portás vagyok (szarok bele csak hagyjatok aludni kategória) de még sosem (5 éve) voltam fizetett szabadságon csak papírforma szerint, éjjel nappal ugyanannyi az órabérem, a nyaralás megoldása, vagy ha ne adj isten szülne az asszony akkor pedig csak "szivességek" árán oldható meg, mivel a "főnökség" elvárja, hogy ha már iylen "jó dolgunk van" akkor oldjuk meg, hogy mindíg legyen ember a portán!
Valamit valamiért...
Nálad is ez lesz a papírforma meg bármit elbír.
A matek stimmelni fog (nem találsz fogást) arra van a "jó könyvelő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!