Mi kell ahhoz, hogy mélyszegény családból származó fiatalként bekerülhessek a középosztályba?
"Az életben semmi más nem számít, csak a pénz és a hatalom." - Ez a szemlélet annyiban jó, hogy 0-ról valamit sokkal nehezebb elérni (és megedzi az embert), mint akinek a gazdag szülei adtak pénzt. Felnőttként, amikor már önállóan kell vállalkozni, a 0-ról indult ember sokkal jobban boldogul, és sikeresebb lesz.
"akkor is hiányozni fog a gyermekkorban elmaradt kulturális nevelés, az utazás, viselkedési és társadalmi normák elsajátítása" - Részben igaz, esetemben utazni nem tudtunk, de normális családban nőttem fel (míg a szomszéd lánya 12 évesen már az alkoholista szüleivel ivott és cigizett, majd 15 évesen már a c. barátja kiverte a fogait, stb.) Én 20 évesen a környékbeli gettóból ki tudtam törni... és 31 évesen már ha 2 m körül van a bevételem...
Csak diktatúrapárti vagyok. Ha egy jó kis diktatúra lenne, mint az 50-es években(vagy mint Kínában) akkor felnyalnám magam valami magas pozícióba és kiélném a hatalomvágyam
Egy demokrácia nem adja meg azt, amire vágyom.
Na, egy év alatt sikerült "felhalmozni" legalább még 1 millió forintot a 3 mellé? :D
Mert akkor vehetsz belőle egy 10 éves lefingott skodát 😀
Az ilyenek mint te altalaban hid alatt végzik, mert ott a helyük.
Vagy a börtönben, ott van ingyen meleg, kaja.
Lehet felcsicskáznak párszor, de ki bánja?
Hisz te akarsz uralkodni másokon. Akkor megérdemled hogy rajtad uralkodjanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!