Magyar posta csomagkézbesítő állásról vélemények?
Valakinek van tapasztalata hogy milyen? Jelenleg bruttó 370 ezer forintos fizetést kínálnak, az egész jónak számít ennél a cégnél.
Köszi a segítséget!
Jön a karácsonyi szezon,6 hónap próbaidő,ne lepődj meg ha 1 héttel a letelése előtt hirtelen nem felelsz meg a véglegesítéshez.Addig igen...(saját tapasztalat)
A fenti összeghez azt mondták hogy próbaidő alatt v.után?Mert alatta szerintem inkább minimálbért adnak.
Amúgy meg ha szeretsz vezetni,bejárni a várost,pakolászni,mászkálni ide-oda épületekben,cégeknél,gyárakban,önállóan munkát végezni(a főnöködet ritkán látod)akkor elviselhető,lehet én is csinálnám még ha nem basznak át engem,meg még ~10 másik próbaidőst pár éve.
A munkavégzéshez nem adnak semmi segédeszközt egy furgonon kívül,se térkép vagy GPS.4-5 napos gyorstalpaló egy másik kolléga mellett a PDA és a bankkártya olvasó kezeléséhez,meg amit ellesel tőle-és mehetsz önállóan kézbesíteni.Bármilyen tanfolyam csak véglegesítés után-akkor meg már minek ha 6 hónapig önállóan dolgoztál és nem hibáztál nagyot...
"megyek inkább GLS-hez :D"
Eh.. jobbat nem találtál? Pont ezt a két szerencsétlen futárszolgálatot tudod csak megpályázni?
Hat a posta eleg szopos...
Stresszes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!