Gyár és gyár között mekkora lehet a külömbség ha
betanított munkáról van szó?
érettségi és nyelvvizsga, és képes vagy leírni hogy külöMben :O, meg jelenDkezésem, meg eHez :)
a többi elírást inkább nem is hozom fel
egyébként a kapott pénz mindenütt annyit ér, mindegy hogy milyenek a munkatársak, ha a fizu jó
2021. okt. 21. 15:27
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet a nyelvtani hibákra, elírásokra, egy gyakori kérdések posztban, amit 2 perc alatt írtam a telefonomon. Nagyon nagylelkű és kedves, köszönöm a választ. Nem fogok itt dolgozni, a fizetés sem kiemelkedő, a munkakörnyezet meg nekem igenis számít.
kb ugyanilyen mind. Elhiheted, hogy nem agysebészek fognak az ilyen tré helyekre jelentkezni csavarokat dobozolni.
2021. okt. 21. 15:53
2021. okt. 21. 16:01
Gyárak betanított munkái között akkora a különbség, mint az között, hogy mit gyártanak - és a technológia sor melyik részén dolgozol.
Betanított munka az alapanyag előkészítése és a késztermék vizuális ellenőrzése is.
.
A mekiben sem mindegy, hogy a munkának melyik része jut neked.
2021. okt. 21. 16:14
Felénk van olyan gyár ami fizet nettó 180 ezret és van olyan, ahol én dolgozok ahol fizetnek nettó 450 ezer körül. Ebből is láthatod, hogy elég nagy a különbség gyár és gyár között.
2021. okt. 21. 17:22
Nagy különbség van, mert nem mindegy melyik városról is beszélünk. Bp.-en dolgozom kisebb gyárban és teljesen kulturált, tanult, érettségizett kollégáim vannak vegyesen az ált. iskolát végzettekig, de mind normális, jól dolgoznak, jó kollégák és sokan barátok is lettünk :) Ennyi, ki kell fogni. Sőt még diplomás is van köztünk. Azért nem kéne így leszólni azt aki betanított gyári munkára megy, vagy ott dolgozik!
2021. okt. 21. 17:36
8/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok előítéletes, de amikor az ember látja hogy a saját nevükkel bajban vannak(nem túlzás) akkor érzi hogy ez a hely nem neki lett kitalálva.
Igen vannak ilyen tré helyek, volt ahol ukránok voltak többségben és nehéz volt a kommunikáció is. Ahol meg ennyire alacsony a színvonal, közönségesek, primitívek, oda nem kell menni, keress tovább!
2021. okt. 21. 21:20
Az egyik legjobb szűrő, amit alkalmazhatsz, ha követed egy adott gyár álláshirdetéseit. Ha ugyanazok a pozíciók sokáig, hónapokig és vissza-vissza térően vannak meghirdetve, akkor tuti, hogy egy szar hely, óriási a fluktuáció. Főleg akkor igaz ez, ha szellemi munkakörökben is ez látszik, hogy folyamatosan hirdetik ugyanazt a pozíciót.
És amúgy igen,riási különbségek vannak gyár és gyár között is. Dunántúli közepes méretű városban élek, itt van olyan, hogy egy adott üzem annyit fizet bruttóban a dolgozóinak mint egy másik nettóban.
2021. okt. 22. 06:14
Kapcsolódó kérdések: