Gyárba betanított munka, vagy más fizikai munkákhoz most általában kérnek oltási igazolványt?
Miért szar? Én kicsit irigykedek ezekre az ismerőseimre, hogy nem önköltségből kell teszteltetniük, hanem ingyen biztosítva van rendszeresen.
13-as:
hát nem egy leányálom a tesztelés. Nálunk a cégnél nagyobb leállások után voltak tesztelések vagy ha olyannal dolgoztál aki covidos lett.
Engem vagy 10-szer teszteltek 1 év alatt, elég kellemetlen.
Hát nézd, amelyik családtagom ilyen helyen dolgozik, ott volt több halottjuk is covid miatt, szerintem abszolút minimum a munkahelytől, hogy nem akar többet...
Ja, voltam már párszor teszten, nem kellemes, de abszolút túlélhető. Annak örültem volna, ha nem lett volna olyan drága. :D
A teszteléstől még ugyanúgy meghalhat bárki, mivel az nem ad védettséget a vírus ellen.
Nyilván, de ha nem jár be dolgozni az aki pozitív, akkor értelemszerűen kevésbé terjed az a szr...
Mivel tesztelve van és hatósági karanténba kerül, eleve 99% otthon marad, dolgozni pedig nem engedik be a portán. Így nem, nem jár be ugyanúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!