Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miskolcon mennyit lehet...

Miskolcon mennyit lehet keresni mérnökként 2-3 év tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Melyik cég fizet jól és mire lehet számítani?

2021. okt. 13. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

#10: Ügyes vagy, most megnéztem én is. Valóban van. De nem jellemző...

1500 fős cégnél dolgozom, van többféle mérnöki pozció. Ilyen, hogy "gépészmérnök" ilyen nincs.

A 460 találatodra annyit azért reagálnék, hogy abból nagyjából 30 hirdetés, ami valóban úgy szerepel mint gépészmérnök. A maradék 400 akárhány találatot azért dobja be, mert benne van az elvárások között, hogy gépészmérnök végzettség.

Szóval egyszó mint száz, beÍrod hogy mérnök, kihoz közel 3000 találatot. Ebből nagyjából 30 hirdetésben van benne hogy "gépészmérnök", mint pozÍciómegnevezés. Remélem ebből levonod a következtetést, hogy ez önmagában a munkáltatók 99%-ánál egy nem létező pozció.

2021. okt. 13. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
#12: Kötve hiszem hogy egy 35 fős cég üzemvezetője nettó 650 ezret keresne :D
2021. okt. 13. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Furdal a kíváncsiság.

Kérdező ha például cérnamérnök mire megy azzal az infóval, hogy 300-400 nettót keres a villamosmérnök?

2021. okt. 13. 21:18
 14/14 anonim ***** válasza:
16%

Imádom mikor megszólal egy csomó olyan ember, aki azt sem tudja mit csinál egy mérnök, a saját végzettségének köze nincs a szakmához. Nem tudja mi a különbség a végzettség és a munkakör között, de próbál okoskodni.

Minta én a műszaki végzettségemmel nekiállnék arról okoskodni, hogy a jogászoknak milyen fajtái léteznek...

Aki lepontozta a 13-as válaszomat, fejtse ki miért :D

2021. okt. 14. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!