Melyik az a szakma, amelyiket ha kitanulom, akkor kezdőként fel is vesznek?
Kitanultam egy csomó szakmát, de az a baj, hogy újoncokat sehova nem kérnek. Mindenütt legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat az alapkövetelmény. Pl önerőből kifizettem a 450 ezer forintot, hogy elvégezzem a klímaszerelő OKJ-t, de sehova nem kellenek kezdők. De van még más szakmám is mellesleg.
De melyik az a szakma amelyiket ha kitanulom, akkor szinte biztos, hogy kezdőként felvennének?
(olyat kérlek senki nem írjon, hogy "alapíts vállalkozás" mert azt gondolom had ne kelljen elmagyaráznom, hogy húszévesen miért nincsenek millióim saját vállalkozásra)
Sajnos ez sem sikerül. Mert mindenkinek egyből önállóan dolgozó tapasztalt szakember kell, aki csak odamegy és rögtön termeli a profitot.
450.000 pont eleg arra hogy azt mond egy cegnel hogy sracok, eljovok hozzatok 3 honapot ingyen dolgozni, mert nem kapok allast de nagyon meg szeretnem tanulni a szakmat. Utana ha megfelelek akkor szivesen maradnek is.
Garantalom igy odamesz barmilyen ceghez egybol kapsz munkat.
De már nincs semennyim. Elment OKJ-kra.
Amúgy jelentkeztem ingyen több helyen is. Semmilyen reakciót nem kaptam, senki nem érdeklődött felém.
"olyat kérlek senki nem írjon, hogy "alapíts vállalkozás" mert azt gondolom had ne kelljen elmagyaráznom, hogy húszévesen miért nincsenek millióim saját vállalkozásra"
Nem kellenek milliók a saját vállalkozáshoz.
""olyat kérlek senki nem írjon, hogy "alapíts vállalkozás" mert azt gondolom had ne kelljen elmagyaráznom, hogy húszévesen miért nincsenek millióim saját vállalkozásra"
Ez igazából gondolkodás kérdése, 20 évesen az öcsém gyárban dolgozott és kirúgták, jött egy ilyen ötlete hogy elkezd gyorsan elkészíthető kajákat árulni ebéd időkor. A saját spórolt pénzéből finanszírozta az egészet ( pár százezer forint lehetett) mert mi hülyeségnek tartottuk az egészet nem adtunk bele semmit. Most 37 éves és saját étterme van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!