Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltsak vagy maradjak? Unom a...

Váltsak vagy maradjak? Unom a munkám, belefásultam és nem jelent kihívást már, amit csinálok.

Figyelt kérdés
fiatal vagyok (25 éves) 3,5 éve dolgozom ugyanott. Váltsak vagy fogjam be és örüljek,hogy van munkám? Te mit tennél?
2010. szept. 1. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Ha most a Kadar korszakban elnenk, akkor azt felelnem, hogy keress egy masikat es lepj!

De most?

Most maga az eletunk egy kihivas, nem gondolod?

Lehet, hogy csak egy kis pihenesre lenne szukseged, En a helyedben elmennek udulni, s aztan dontenek!

2010. szept. 1. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Találtál már jobbnak tűnőt ha igen válts ha nem keress, de szerintem nem csak a kihívás a lényeg egy munkában, a környezet is sokat számít, meg hogy milyen munkahelyet szeretnél.
2010. szept. 1. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Én mindig azt hittem, hogy ezeket a marhaságokat, hogy pl. szeretem a kihívásokat, szeretek csapatban dolgozni, de ugyanakkor önálló, dinamikus, és elveimhez ragaszkodó is vagyok, blabla, szóval hogy ezeket mindenki csak azért írja be, hogy megtévessze a jóképességű HR-esek barát-ellenség felismerő rendszerét.

Szóval van olyan is, aki ezeket komolyan gondolja? ^^

2010. szept. 1. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy van munkád, de keresd közben az egyéb lehetőséget. A megélhetés fontos dolog, de nagyon nagy ár érte ha egész életedben olyasmit csinálsz érte, amit nem szeretsz. Csináld ésszel, ne hagyd magad sodorni.
2010. szept. 2. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

megkérdezhetem mit dolgozol?

én ugyanigy vagyok...

nem bírtam idegileg otthagytam a munkahelyemet.

most nincs állásom,megtanultunk spórolni...

ha nem érzed jól magad ne halogasd,mert úgy jársz mint én!

teljesen kibuktam idegileg,sírtam reggelente munkába menés előtt,hasmenésem volt és hányingerem!

ennyit nem ér meg a pénz!!!

2010. szept. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!