Mennyit keres egy Netpincér (Foodpanda) futár? Van különbség Bp és vidék között?
Múltkor hallottam egy foodpandás futárt beszélgetni, épp azt mondta h. mennyit keres, de pont az összeget nem hallottam.
Mivel csak hallgatóztam, nyilván nem kérdezhettem rá. :D
De azt mondta, hogy vállalkozóként csinálja.
Van egy regionális bértábla teljesítménybeli kategóriás besorolással, plusz órabér. Egyéni katás vállalkozóként havonta -50ezer, mínusz iparkamara díj, mínusz üzemanyagköltség.
Tehát, attól függ a kereseted, hogy mennyit vállalsz be, mennyit enged a rendszer dolgozni. Ha nagyon jó vagy, akkor öaszejön a havi 400ezer, de ez nem a tiszta bevétel.
Robogóval nincs tapasztalatom. Bringásként, ha nem hajtod szét magad, és heti ötször 6-8 órát dolgozol, akkor valahol 170 és 270 ezer közt lesz a havi bevételed a fix kiadások levonása után (kata, hipa, kamarai tagság, opcionálisan számlázóprogram és könyvelő díja).
Kerékpáros futárként ennél többet az kereshet, aki kellően edzett és elszánt ahhoz, hogy napi 8 óránál többet tekerjen, és elég neki kevesebb szabadidő illetve pihenőnap is. Villanybicajjal szintén jobban lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!