Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy van ez a Bruttó Nettó?

Hogy van ez a Bruttó Nettó?

Figyelt kérdés

Most az utolsó netto fizetésem ugyanannyi mint az előző havi.

Viszont a Bruttóban 10.000 a különbség. Ez hogy lehetséges?

Ezen észrevétel alapján kiszamoltam az egész éves fizetésem a neten békalkulátorral. Januártól szeptemberig, ez 9 hónap ebből 2db stimmel azaz annyit utalt a cég amennyit számoltam kalkulatorral, viszont 7db nal eltérést vettem észre, tehát kevesebbet utaltak mint amit én szamoltam és ez 7db utalásnál már feltűnő összeg. Kérdésem hogy ez hogy lehet illete lehetséges valamit tenni ez ügyben?

2021. okt. 4. 16:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. okt. 5. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy mennyi a nettod.

A netto bered, amit utalnak az a brutto 0,665szorose.

Szepen szorozd meg a bruttoidat ezzel, ha a kijott szam nem annyi amennyit utaltak akkor nem jó. HA nincs valami levonas, pl nezany munkahely ad hitelt, bereloleget, ilyenkor a nettobol levonjak es kevesebbet utalnak.

2021. okt. 5. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Kiszamoltam mindet. Nincs levonas semmi. Tuti nem jo így. Majd intzekedem.
2021. okt. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!