Ki számít középosztálybelinek 2021-ben?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 20:41
21/21 anonim válasza:
@20 Nyilván nem tagadom a létezését a hasonló poziknak, de egyrészt ilyen tág bérsávban ahhoz, hogy a tetejéről tárgyalj, elég magasan kell megugrani az elvárásokat, másrészt jó eséllyel nem fognak veled aszinkron bohóckodni, szóval 7 óra eltolódással nyomhatod a hongkongi 12-14 órákat hajnal kettes kezdéssel. Utána leadózva valóban marad reálisan 3-4 millió körül. Combosabb nyugati meló alatt egy jobb, mondjuk holland szenior munkára gondoltam, napi 8 órában, ami mellett életed is marad. Ha már középosztály teteje, akkor szerintem az is hozzátartozik, hogy értelmesen tudod kitölteni a szabadidődet. Én is dolgoztam az USA fele havi 1.8 nettó körüli összegért, pedig nem technikai a hátterem, de csillió kompromisszummal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!