Mennyit keres egy újságíró/publicista?
Sok ideje a jogi pályán gondolkoztam, viszont most valami hirtelen fellángolástól sokkal nagyobb kedvet kaptam ahhoz, hogy újságíró legyek, valamint sokan megdicsérték az írásaimat,szóval ez is közrejátszott.
Az érdekelne, hogy miért kap pénzt egy publicista (értem ezalatt, hogy cikkek mennyisége, vagy van egy alap fizetése, ahhoz járnak bónuszok stb.)
Köszönöm a válaszokat!
16/f
Változó, de ha valakit nem tudnak megfizetni, hogy miről íjon, / miről tilos írnia, azt kinyírják. Lásd
Oroszország, Málta, Görögország, Szlovákia stb.
Lepkefing magyar "eltűnt" sajtósokról gondolom mást azonkívül, hogy "tragikus hirtelenséggel elhunyt" , családja és kollégái gyászolják" -on kívül mást tilos megírni.
A "riporter" Frei Tomi is elmenekült, miután kiderült, hogy a titkosszolgálat is behálózta..
Nameg arról nem beszélve, hogy a média és hrközlőhatóság lesz az urad és parancsolód. Sajtóigazolványod bevonója, ha valamelyik milliárdos lányára rá mersz kacsintani.
Mocskos világ a média, mindíg is az volt.
Az kb a fehéroroszországi szint, amit az 1-2es leírt. Nálunk is szar a helyzet, de azért nem ennyire.
Nincs túl sok lehetőség a médiában sajnos:
- fideszes seggnyalás szakmaiatlanul, elvtelnül (magyar sajtó 90 százaléka). Itt kb 200-250 nettóért írhatod, amit a pártközpontból diktálnak.
- maroknyi megmaradt ellenzéki sajtó ennél is szarabbul fizet, maszekolnak össze vissza, hogy megéljenek
- szakújságírás, de ott a szakmához kell érteni, nem annyira az íráshoz
- és van az egyéb szöveg gyártása kilóra cégeknek, elég lélekölő, de abban van pénz
"A gyilkos fegyvert elsütő Miroslav Marcek huszonöt évet kapott, de még ítéletre vár Alena Zs., Sz. Tamás és Marian K., akit a felbujtással vádolnak. Megkérdeztük Kuciak egykori kollégáját, a hosszú eljárás során minden kérdésükre választ kaptak-e?"
Remélem feltűnt a magyar név is, ha mégsem olvasnátok addig a cikket...
"Magyar híreket lécci, mi itt élünk."
-Censored-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!