Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szép napot! Az "R.A. Personal"...

Szép napot! Az "R.A. Personal" nevű munkaközvetítő cégről van bárkinek tapasztalata, vagy információja?

Figyelt kérdés
Illetve, van bárkinek releváns tapasztalata, megbízható külföldi munkaerő-kölcsönző/közvetítő cégekkel kapcsolatban. Például: Pensum, Eujobs..stb. Köszönöm szépen a válaszokat előre is. (Nem tudom számít-e, de végzettségem, érettségi, targoncagép kezelő, illetve most csináltam meg a villanyszerelést.)

2021. szept. 28. 12:02
 1/2 anonim válasza:
Nem ajánlom a céget.15-re igérték a munkát.16-a "lett" belölle.De,a munkaszerzödés reggeltöl délután 14 órakor el is készült,2-szeri probálkozásra.Én közben délben visszamondtam a dolgot,mert nem volt egyértelmü a szerzödésben a bérezés.Miután ez megtörtént,az állitólagos vezetö azt közölte velem,hogy én nem akarok dolgozni,meg ilyesmi.A lényeg,hogy én már akkor kint dolgoztam Németországban,mikor még NDK és NSZK létezett.De hát én vagyok a szar ember.Volt olyan helyem külhonban ahol 19 órákat dolgoztam.De,én nem akarok dolgozni.Na ez a RA personal.
2023. máj. 15. 17:11
 2/2 RolandRaPersonal válasza:

Tisztelt Anonimus,

Szeretnék reagálni az üzenetére. Az Ra Personal Kft tulajdonosa vagyok. Önnek senki nem adott igéretet, hogy 15.én vagy 16.án elkezdhet dolgozni,hisz ez a szerződés megérkezése után fix. Megkapta a szerződést ahol külön bértáblázat volt ahol a saját segítségem után közel 20 perc beszélgetés után,úgy döntött,hogy Ön mégsem jön ki dolgozni. Erre azt válaszoltam,hogy Maga szórakozott egy jót és nem is akar dolgozni. Tudja amikor valaki mástól elveszi a helyet aki szívesen dolgozna és utána még magának áll feljebb az a felháborító. Nem értem miért nem lehet valaki őszinte és azt mondja figyelj én félek ettől vagy összevesztem a Párommal,Feleségemmel és nem szeretnék kimenni. Hazugság, hazugság hátán és persze kifogások. Ha valaki dolgozni szeretne és korrekt módon áll hozzá szívesen segítünk mindenkinek és minden problémára találunk megoldást. Azonban sok sikert kívánok Önnek és remélem a következő munkaadóját nem fogja ennyire rossz helyzetbe hozni. Ui.: Mi sem szeretnénk Önnel együtt dolgozni mert ez Maga!

márc. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!