Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen olyan munkak vannak,...

Milyen olyan munkak vannak, ahova gyorsan el lehet helyezkedni, nem kell tapasztalat es nem kernek vedettsegi igazolvanyt es tesztet? Surgosen kellene a penz, anyagi gondjaim vannak.

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 05:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy műszakos, délelőttös? Hát ilyen elvárásokat az ember diplomával támasszon. Nekem volt anno ilyen egy műszakos raktáros állásom egy érettségivel egy családi kisvállalkozásnál, maximum ilyen helyeket célozhatsz meg, ha ez az elvárásod. Nagy vállalatok éjjel- nappal dolgoztatni fognak.
2021. szept. 28. 10:12
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Takarítói állást Bp-n sokszor láttam délelőtti vagy délutáni fix műszakban (valamilyen igényedből kénytelen leszel leadni, pláne ebből, mert sokkal többen akarnak reggel-délelőtt dolgozni, mint du-este). Sok helyre elég a 8 általános (ez azért gondolom, megvan), büntetlen előélet (ugye ez is?), nem feltétel a takarítási tapasztalat. De az igen, hogy hajlandó légy dolgozni és azért bírd fizikailag.
2021. szept. 28. 11:43
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Mekisnek lenni jó.
2021. szept. 28. 14:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsètterem, bolti eladói állások, gyári operátor állások. Egyik sem egyműszakos, ès többnyire van hètvègi munkavègzès is, de azt gondolom, akinek nincs semmilyen vègzettsège, tapasztalata, de gyorsan kell a munka, az nem válogat.
2021. szept. 28. 17:23
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Mondjuk én azóta láttam olyan álláshirdetéseket ilyen és ehhez hasonló munkakörökben és láttam olyat ami H-P és egy vagy 2 műszakos, lehet ilyet is találni, tapasztalat nélkülit és érettségivel :) Lehet h több az, ami nem ilyen, de ilyet is lehet találni :) Meg a másik az, hogyha hétvégén kell dolgozni, kiadják hétköznap a 2 szabadnapot.
2021. szept. 28. 18:33
 16/26 A kérdező kommentje:
A munka mellett valamennyi szabadidő is kell :) különben nem lehet hibátlanul végezni a munkámat és ezt a főnökök többsége is tudja. :)
2021. szept. 28. 18:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A főnökök többségét nem érdekli, hogy mit szeretnél! Vagy elfogadod a melót úgy, ahogy van, vagy nem. Én, 2 diplomával és szakmai gyakorlattal nem nagyon válogatok.
2021. szept. 28. 18:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Oke en csak azt mondtam h latok olyat is amilyet igazan szeretnek, persze bekuldom az oneletrajzomat olyanra is amilyeneket leirtatok, de ha van jobbra is lehetoseg akkor oda megyek
2021. szept. 28. 18:45
 19/26 A kérdező kommentje:
Meg attol meg, hogy nem irja a hirdetes h h-p, attol meg lehet olyan.
2021. szept. 28. 18:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván kiadják hètközben a 2 szabadnapot. A hètvègi munkavègzès nem azt jelenti hogy 7-ből 7 napot dolgozol. Nem gondoltam, hogy ezt magyarázni kell.

"Mondjuk én azóta láttam olyan álláshirdetéseket ilyen és ehhez hasonló munkakörökben és láttam olyat ami H-P és egy vagy 2 műszakos, lehet ilyet is találni, tapasztalat nélkülit és érettségivel :) Lehet h több az, ami nem ilyen, de ilyet is lehet találni :) "

Senki sem állította, hogy nincsenek ilyen hirdetèsek. De ezek mèg csak hirdetèsek, mèg az is kèrdèses, hogy interjúra behívnak-e, nemhogy az állást meg is kapod. Ezekre van a legtöbb jelentkező kb, ès általában 1 embert keresnek. Ha már van közte gyakorlott, már előnnyel indul veled szemben, ès egèszen biztosan lesz olyan nem is egy.

2021. szept. 28. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!