Egy közgazdász diplomával vagy egy jó szakmával (pl villanyszerelő, kőműves, hegesztő) lehetne jobban keresni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 16:10
21/21 anonim válasza:
20:
Sokáig morfondíroztam: egész egyetem alatt pl az asztalos vonzott a leginkább. Gondolkoztam az autószerelőn és később a kertészen meg a hegesztőn is (meg a méhészt meg is csináltam azóta), de végül a relatíve kisebb szerszámigény és nagy szakemberhiány miatt választottam most a villanyszerelőt. Kicsi koromban apukámmal sokat szereltünk otthon villanyt, amiket szerettem csinálni - aztán amikor tavaly megörököltem tőle egy egész szekrénnyi szerszámot, akkor tulajdonképpen eldőlt, hogy ezt fogom csinálni. Középsuliban is elektronikát tanultam, szóval ez amolyan hazatérés is egy kicsit nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!