Mi a jobb? Jelenleg nincs munkám és a Roniban lenne mindig állás, megkérdeztem, viszont hétvégén és ünnepnap is nyitva van. A csomagoló állásoknál van 2 hirdetés amit találtam, azok szabad hétvégések, viszont nem bizt. h válaszolnak a jelentkezésre.
Az, hogy hétfőtől "vasárnapig kell menni", nem azt jelenti, hogy bent kell lenned heti 7 napot nyitástól zárásig. Az eladó valszeg úgy értette, hogy a hét bármely napjára beoszthatnak, mert hétfőtől vasárnapig van munka. Olyan szinte biztos nincs, hogy folyamatosan minden szombat-vasárnapra beosztanak.
De ha itt tuti van hely, a csomagoló meg nem biztos, akkor nem is értem a kérdést. Kezdj el itt dolgozni, aztán ha a csomagolóba felvesznek, akkor felmondasz itt, ennyi. Szerintem senki nem szeret hétvégén és ünnepnap dolgozni, de ha nincs más, el kell vállalni, mert a számlákat ki kell fizetni.
Nagyon koszonom a tanacsokat, igazad van. Belegondoltam, es tenyleg nem kell minden hetvegen menni csak akkor azt nem ertem h mire mondta, h altalaban nem a hetvege lesz a szabad es hetkoznap kapom meg a szabadnapokat.
A het barmely napjara beoszthatnak, es nekem ugy volna a legjobb h ne minden hetvegere kelljen.
De valoban, inkabb bemegy az ember minthogy utcara keruljon.
Velemenyed, mit gondolsz errol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!