Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Exxonmobil bank accounting...

Exxonmobil bank accounting részlegen dolgozott már valaki? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam az Exxonnál, örülök hogy van 3 hónap próbaidő, minden percét utáltam.

Nem bank accounting voltam, de heti szinten kapcsolatban voltam velük, és én se csináltam nagyon mást, azt hiszem releváns lehet amit gondolok.

Irtózatosan toxikus környezet van ott, a szakmai színvonal pedig a béka feneke alatt van. Ha az Corvinus/BGE/BME/Elteről van releváns gazdasági diplomád, szerintem nem szabad az exxonban szivatni magad. Vannak szakmai pozik, ahol nagyon penge emberek vannak, de a bank accounting szerintem tipikusan az a rész, ahol az angolul tényleg szépen beszélő, de máshoz buta és motiválatlan lányok dolgoznak.

A fizetés nagyon jó, a túlórát teljesen fizetik, és nagyon jó fizukat haza lehet így vinni, de szerintem nem éri meg. Van egy "ergo" program, ahol figyelnek arra, hogy egészséges maradj, jó székeket használj, normális egeret, ami nem cseszi szét a csuklód, adnak ilyen kiegészítőket hogy gumilabda, extra monitor, etc, rendesek tényleg. Ami a céges kultúrát illeti, tipik amerikai idióta woke környezet, én utáltam.

2021. szept. 12. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:

És a finacial accounting and reporting is hasonló ehhez? Van közte különbség?

A toxikus környezet alatt mit értesz? Vezetők olyanok vagy a munkatársak?

A SAP-ban való dolgozáshoz jól betanítják az új munkaerőt?

2021. szept. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!