FONTOS: Elveszítem-e a Start kártyára való jogosultságomat?
Most pályakezdőként jogosult vagyok start kártyára. Még nem igényeltem, mert nem találtam eddig munkát, amihez felhasználhattam volna. Holnaptól fel vettek az önkormányzathoz regisztrációs munkára a közmunka program keretein belül, 4 hónapra. Ha ez letelik, utána már nem igényelhetem a Start kártyát, mert munkaviszonyom volt??
Vagy ehhez a közmunkához ki lehet váltani és utána még érvényes míg le nem telik az 1 évem?? Ez most hogy van??
Mert oké, hogy most nincs jövedelmem, és jól jönne az a 6 órás minimálbér, de ha emiatt elvesztem a start kártyára való jogosultságomat, megéri ez nekem??
ha dolgoztál és utána akarod kiváltani, akkor már nem jár. még a munkába állás előtt váltsd ki!
szerintem ez ne befolyásolja, hogy elvállalod-e a munkát. a start kártya kedvezményt jelent a munkáltatónak, de nem az alapján fogják eldönteni, hogy fölvesznek-e az adott munkára. csak kis mértékben befolyásolja őket. a lényeg mindig az, hogy alkalmas vagy-e a munkakör betöltésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!