Az alábbi esetben megkeressem a HR-est, hogy mi van a pályázatommal?
Sziasztok,
Pályakezdő közgazdász vagyok, nem szeretnék belemenni, de 2 attribútum miatt eléggé speciális tudásom van (elnézést ha felvágósnak hangzik, nem olyan nagy dolog, messze nem zseni vagyok, csak úgy alakult az életem, hogy többet tudok 1 területről mint egy átlag frissdiplomás közgazdász, más területekről pedig természetesen kevesebbet).
Volt egy interjúsorozatom egy multinál, ahol pont ilyen skilleket kerestek (ők találtak rám).
Az utolsó interjún a manager legvégül mondta hogy oké, "ha 3-4 hét múlva tudok kezdeni, a kövi pár hétben nézzem át x területet, és gyakoroljam az y képességet"
Másnap küldött egy e-mailt, hogy köszöni az interjút, megadta az összes elérhetőségét, mondta hogy szól a hr-nek hogy minél hamarabb visszajelezzenek, és reméli hogy októberben, amikor hazajön a HQ-ból, találkozunk.
Ez nekem eléggé úgy tűnik, hogy rábólintott a felvételemre.
Az interjú 1.5 hete volt, de a HR sajnos még nem keresett. Nem akarok nagyon élettelen szerencsétlennek tűnni, csak tényleg nincs tapasztalatom ebben, viszont szeretném ezt az állást, és passzolok is. Mit tennétek ebben a szituációban, megkeresnétek a HR-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!