Miért kell egy ügyfélszolgálatosnak jogosítvány?
Figyelt kérdés
Állást keresek, sok hirdetést néztem meg mostanság és az ügyfélszolgálatos állásokre szivesen jelentkeznék.
Viszont kivétel nélkül mindegyikhez kell jogosítvány... A személyes és a telefonos ügyfélszolgálatos állásoknál is ott van ez követelményként.
Miért?
Miért kell ahhoz B jogsi ha egy irodában ülök és telefonozok az ügyfelekkel?
(Mielőtt megkapom, hogy vizsgázzak le: volt jogsim, vezettem több mint 1,2 millió km-t, csak orvosilag alkalmatlan lettem)
2021. szept. 10. 09:17
1/5 anonim válasza:
Én ilyet még nem láttam. Tudnál egyet linkelni ide?
3/5 anonim válasza:
én igen, sőt még adminnál is elvárják, amikor nincs a hirdetésben, hogy kellene utazni. Fenébe a papírokkal, nyelvvizsgával....jogsi kell XD
4/5 anonim válasza:
Én is rengeteg ilyennel találkozom mostanában, sehol nincs utalva arra hogy nekem menni kéne erre-arra de jogsi az elvárás :D
5/5 anonim válasza:
Jaja, gondolom csicskaztatnak majd, hogy ide-oda kell menni meg. Poen, amikor sajat kocsit kernek
Van olyan, ahol beirjak, hogy utazasi hajlandosag, vagy ide ode kell menni, de legtobbszor ez nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!