Szerintetek melyik a legjobb diákmunka?
Sziasztok!Az iskola kezdésével szeretnék diákmunkát vállalni, mivel a nyári időszakban nem volt sehol hely.Azért írtam ki ezt a kérdést, mert érdekelne a véleményetek illetve a tapasztalataitok is a különbféle diákmunkákkal kapcsolatban.Tudtok valami olyat, ami viszonylag jól fizet a diák fizetésekhez viszonyítottan?Host munkát szívesen vállalnék,de sajnos még nem találtam olyat ami normális lenne.Egyszer felhívtam egyet, ahol napi 16.000 ft ot igértek, de be kellett menni az ügynökséghez és azonnal be kellett volna fizetni 7000 ft-ot...én meg gondoltam azért nem fogok fizetni, hogy dolgozhassak és az állítólagos fizetésből meg nem akarták levonni, vajon miért? :)Várom kedves válaszaitokat.
18/F
ird meg melyik városban akarsz diákmunkát,én meg leirom kit keress...
ilyen bejelentetlen,fizess be előre x összeget és ugy adunk munká cimű hülyeségeket meg felejtsd el,mertt a gatyád rámegy
normális iskolaszövetkezetnél ezres a beugro,és azt is visszakapod ha kilépsz
Köszönöm az utolsó két választ is.2. válaszolónak: Budapesten szeretnék diákmunkát vállalni, kiváncsian várom, hogy kit ajánlassz :)
A 3. válaszolótól meg azt kérdezném, hogy ilyen munkákat hol lehet kifogni?És mennyit tudtál vele keresni?Nem muszáj válaszolni, csak érdekel :)
kit ajánljak,fürgediákot?:D
dolgoztam a linkelt cégnek,most velük dolgozom,egyik legkorrektebb
de diák-melo ha nem a linkelt,bár nemtudom vannak-e pesten,de hasonlóan jó a szinvonal
az ilyen senki nwem hallotta diákszövetkezeteket kerüld,olyat keress,aminek országos a hálózata
Harmadik vagyok, én Budapesten az Universitasnál fogtam ki.
De szerintem regisztrálj minél több helyre, aztán ott dolgozol, ahol a legjobb munkát találod. Bár elvileg csak egy helyen lehetsz tag, én voltam többnél is és soha semmi bajom nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!