PayPal miként lehet bejelentkezni?
Mivel megváltozott a telefonszámom és a bejelentkezésnél a régit adja meg viszont nem találok olyan opciót amellyel le tudom módosítani. Csak bejelentkezés után lehetséges a szám módosítása? Hívtam a Paypal tudakozót de nyelvi nehézségbe ütköztem lévén nem beszélek angolul.
Tud valaki segíteni?
Igen, voltam már tiltva, felfüggesztve, ahogy csak a PayPal kibaszhat az emberrel, velem már megtették 😂
Nincs éves díj :)
Az eredeti kérdésre válaszolva, úgy tudsz bejelentkezni az eredeti számod nélkül, hogy visszaállítod a jelszavad.
Ezt a telefonszámod nélkül csak akkor teheted meg, ha tudod a paypal számlához hozzáadod bankkártya adataid, vagy ha hozzá van adva biztonsági kérdés a fiókodhoz és tudod annak a válaszát.
Ha ezek nincsenek meg, akkor az ügyfélszolgálattal kell kapcsolatba lépned, ahol valószínűleg a személyid másolatát kérik tőled az új jelszóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!