Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondásos papírt kinek kell...

Felmondásos papírt kinek kell leadni?

Figyelt kérdés
Fel szeretnék mondani a jelenlegi melóhelyen, de nem tudom kinek lenne érdemes benyújtanom a felmondást: a közvetlen főnökömnek vagy a munkaügyi vezetőnek, esetleg a termelési igazgatónak (ő a főnököm főnöke, de vele is legalább heti szinten kapcsolatban állok).

2021. szept. 6. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Olvasd el a szerződésed, abban benne van.
2021. szept. 6. 15:56
 2/4 ascelpius ***** válasza:
100%
Én eddig mindig a közvetlen felettesnek adtam, úgyis neki illik először szólni és úgyis tudni fogja hogy nálatok mi ennek az adminisztratív menete
2021. szept. 6. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Sok jelentősége nincs, ha nagyon ragaszkodni akarsz a formához, akkor annak aki a "munkáltatói jogokat gyakorolja" veled szemben - ha ez nincs a munkaszerződésben nevesítve akkor annak, aki a cég nevében a szerződést aláírta (jellemzően munkaügy).

Természetesen illik a közvetlen felettesednek is jelezni.

2021. szept. 6. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A munkaügyi osztályon kell benyújtani, ha van. De nyilván a felettesednek is érdemes róla tudnia, ha nem akarsz angolosan távozni.
2021. szept. 6. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!