Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Spar állásinterjún milyen...

Spar állásinterjún milyen kérdésekre kell számítani?

Figyelt kérdés

Eladónak jelentkeztem egy Sparba, jövőhéten megyek interjúra. Van valakinek személyes tapasztalata, hogy nagyjából mire kell számítanom? (Még sosem voltam sehol állásinterjún.)

Telefonon beszéltem már pár szót egy nővel, ő csak annyit kérdezett, hogy miért szeretnék ott dolgozni, milyen tapasztalatom van, elmondta a munkabeosztást, illetve megkérdezte hogy mikor tudnék kezdeni.

Személyesen is erre kell számítanom kb?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2021. szept. 5. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy nagyon megizzasztanának, nálunk egy szegény roma lány 2 hónapja nem képes megtanulni a kasszát, és fölvették.
2021. szept. 5. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szemelyesen is csak ennyit kérdeztek
2021. szept. 5. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalatom ugyan a Sparral nincs, de elég durván munkaerőhiány van náluk, szóval szerintem nem igen fognak téged “szivatni” az interjún, örülnek, hogy jelentkeztél. (Eleve már az, hogy telefonon megkérdezik, hogy mikor tudnál kezdeni, sokat elárul arról, mennyire nem jelentkeznek oda dolgozni.)

Mivel még sosem voltál állásinterjún, gondolom fiatal vagy, a fiatal munkaerőt pedig szeretik.

Sok sikert előre is! :)

2021. szept. 5. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Megkerdezik hánx fogad van. Ha kevesebb, mint a főnöknek, akkor nincs miert aggódnod. Ez a sparnál szerintem alap hogy nincs húsznál több foga a dolgozónak.
2021. szept. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!