Hogyan jelentkezhetnék több helyre?
Figyelt kérdés
Pályakezdőként keresek programozói/tesztelői állást. Ismerek három gyakran használt programozási nyelvet, mindhárommal interjúképes vagyok, de sajnos eddig összesen 3 helyre tudtam beadni az önéletrajzomat (mivel kezdőként csak olyanra merek jelentkezni, ami max. 2 év tapasztalatot ír). Mindhárom helyen eljutottam az interjú végéig, de aztán nem engem választottak. Szegeden keresek állást, vagy távmunkában. Ha így folytatódik, akkor leginkább árufeltöltő leszek. Mit tanácsoltok?2021. szept. 1. 09:42
1/8 anonim válasza:
Jelentkezz mindenhova ami kicsit is esélyes.
2/8 anonim válasza:
"(mivel kezdőként csak olyanra merek jelentkezni, ami max. 2 év tapasztalatot ír)"
Tehát eleve olyan helyekre jelentkezel, aminek nem felelsz meg, mivel pályakezdő vagy.
Add be mindenhova a jelentkezésedet (angol hogy megy?), s akkor majd csak lesz valami. Eleve nagyon sok helyre kell jelentkezni ahhoz, hogy valahol felvegyenek - pályakezdőként nem könnyű...
3/8 A kérdező kommentje:
#2:
Nem feltétlen professzionális tapasztalatot kérnek és én 3.5 éve foglalkozom önállóan programozással. Angol felsőfokon megy egyébként.
2021. szept. 1. 11:08
4/8 anonim válasza:
Akkor meg tessék jelentkezni több helyre - kivéve, ahol seniort keresnek.
5/8 anonim válasza:
En ugy csinaltam hogy mindenhova jelentkeztem, ha nem volt pozi kiirva akkor is egy HR-esnek a cegnel atkuldtem a cvm, leirtam hogy ezeket tudom, nem kerek magas bert, csak minimalbert es nagyon szeretnek tobbet tanulni a szakmaban. 2 honapon belul kaptam allast
6/8 anonim válasza:
Azt tanácsolnám, hogy legyél mobilisabb, Pesten könnyebben találnál junior melókat.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy Pesten könnyebb, de jelenleg nem igazán tudok elköltözni.. talán egy év múlva.
2021. szept. 1. 13:40
8/8 anonim válasza:
Linkedin tele van programozó állással, hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!